perjantai 27. huhtikuuta 2012

This is how I spent my summer, wanting you. I was just too scared to admit it.

Koska lähtöni välissä on enää tämä kesä, aion tehdä mahdollisimman paljon ja aion nauttia joka hetkestä ystävieni kanssa. Vuosi on nimittäin pitkä aika ilman näitä hölmöjä, joiden kanssa olen tottunut olemaan. Vaikka osa ehkä tuleekin (esim. uutena vuotena!!!) moikkailemaan Espanjaan, en osaa kuvitella, etten voi jakaa kaikkia asioita enää samaan tapaan heidän kanssaan. Siksipä tein suunnitelmia ensi kesäksi, ajaksi ennen lähtöäni.


Aion viettää pyjamapippaloita ihan vain tyttöjen kanssa (ja välillä ehkä poikienkin), ja syödä todella paljon hyvää ruokaa, jota kaverit tekee, koska itse en jaksa. Aion viettää kokonaisia päiviä rannalla, ja kokonaisia öitä mökillä.


Aion käydä Tampereen tyttöjen kanssa Tampereen baareissa ihan kuin tätä ei tehtäisi jo ihan tarpeeksi, ja aion nukkua teltassa festareilla. Aion ajella mahdollisimman monta roadtrippiä ihanien ihmisten kanssa, ja aion pitää tänäkin kesänä mahtavat grillipippalot, joissa pojat ui lasten ilmalla täytettävässä altaassa.


Aion juhlia kotipippaloissa, ja istua Passionissa (tosin en ehkä kuvankaltaisissa vaatteissa), ja viettää mageita iltoja Suistolla enemmän ja vähemmän humalassa. Ja kerrankin aion ihastumisen sijaan toivoa, etten todellakaan ihastu, koska se, mihin aion seuraavaksi ihastua on Espanja.

5 kommenttia:

Alina kirjoitti...

kreetta oikeesti lopeta tällaset kirjotukset!!! oli niinku näin |---| lähellä etten alkanu itkee, simmut kostu jo! en päästä sua lähtee

martsa kirjoitti...

ihana! <3<3 ja varsinki nää kaikki kuvat on ihania! :)) meijän pitää sit tänä kesänä nähä toooosi paljon!!

Kreetta kirjoitti...

Apua sainko kylmän ja tunteettoman Alinan muuttumaan melkein meidän muiden kaltaisiksi itkupilleiksi? Tää on jo harvinaista :)

♥♥ Ootte ihania

Lotta kirjoitti...

<3 en kestä vuotta ilman loveeni <3

Alina kirjoitti...

paino sanalla _melkein_, tää ei oo harvinaista vaan ainutkertaista ja sitäpaitsi olin verikokeessa tänää ja siks herkillä. mutta ei tällasta hempeilyä silti!