torstai 7. kesäkuuta 2012

Viisi isoa unelmaa ja 1000000 erilaista pilleriä

Mun pitäisi olla nyt Porvoossa. Olisin luultavasti kirjoittanut nyt pari ainetta englanniksi matkailusta ja laskenut vähän matikkaa. Olisin myös ollut haastattelussa kertomassa siitä, kuinka tennarit vievät tätä tyttöä, eikä toisinpäin. Olen kuitenkin kipeänä omassa sängyssäni neljä pilleripakkausta seurana. Ajattelin siis kertoa, missä maailman kolkissa tämä tautikaan ei tuntuisi näin pahalta.

Suurin unelmanihan on kiertää koko maapallo. Haluaisin ostaa suuren maailmankartan seinälleni ja tökkiä sen täyteen punaisia nuppineuloja, jotka kertoisivat missä kaikkialla olisin jo ehtinyt käydä. Haluaisin tutustua uusiin kulttuureihin, ruokiin (♥) ja etenkin ihmisiin. Ajattelin kuitenkin aloittaa vähän pienemmällä kaavalla ja kertoa 5 paikkaa, johon juuri nyt olen rakastunut ja johon haluaisin tällä sekunnilla lähteä. 

Irlanti


Irlanti on houkutellut jo pitkään, ja pahinta (parasta) on se, että se on oikeastaan aika lyhyen ja halvan lennon päässä. Miksei siis pakata laukut ja lähteä heti? Irlannissa live-musiikkia raikuvat pubit, komea luonto, ihana aksentti ja miehet kuten Niall Horan taitaa olla niitä asioita, mitä sinne lähtisin katselemaan.
 
Kuuba


Kuubassa kiinnostaa eniten sen historia (joo, älkää kamut naurako, kyllä muakin vähän historia kiinnostaa, vaikkei se lukiossa sujunutkaan!). Arkkitehtuuri, maisemat, enemmänkin kaupunkiloma kuin rantaloma. Ja totta kai salsaa täytyy päästä tanssimaan kuumien latinoherrojen kanssa.

USA 


Tämä nyt on varmaan jokaisen haavelistalla. USA, etenkin länsirannikko; Los Angeles ja ylipäätänsä koko Kalifornian osavaltio. Jatkuva hiekkaranta, OC-meininki, shoppailu,......Listaa voisi jatkaa aika pitkään.


Bali 


Balista olen intoillut lähinnä ah niin ihanien rantojen takia, kunnes luin Eat Pray Love -kirjan, jonka myötä sai sitten tutustua vähän enemmän Baliin ja ylipäätänsä Indonesiaan. Älytön luonnonkauneus on edelleen ehkä se, miksi sinne eniten haluan, mutta lisäksi paikan kulttuuri on alkanut kiinnostaa, esim. se, että Balilla on nimivaihtoehtoja lapsille neljä kappaletta! Neljä!

Espanja


Tätä on tuskin aika turha perustella? Espanja on my #1 love.

kuvat: weheartit

Ei kommentteja: