perjantai 31. elokuuta 2012

Okei, tää on paratiisi.

AAAAAAa arvatkaa onko hankalaa olla oma itsensä ruokapöydässä koko perheen kanssa, kun itse katsoo keittiön ikkunasta sinne vastakkaiseen ikkunaan ja tajuaa, että siellä on ainakin viisi törkeän hyvännäköistä jäpikkää ilman paitojaan? Noh, tuleepas ainakin kivat tiskaushetket.

6 kommenttia:

saiku kirjoitti...

yks mulle!

Kreetta kirjoitti...

Okei! Voin ottaa salakuvan niistä ja voit päättää kenet haluut:-D

saiku kirjoitti...

JOO! mitä mahtavuutta :D haluun jo sinne. pitäs jo alkaa osteleen lippuja koska mun pitää hammasta purren säästellä vaikka tekis mieli shoppailla kaikkee kokoajan :D

Kreetta kirjoitti...

Elä kuule turhia shoppaile nimittäin kävin tänää kattelemassa kauppoja ja hiiiiiiitsi. täällä on niin paljon kaikkee siistiä mitä suomesta ei löydä niin jätä ne ropot vaan tätä reissua varten! :--)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

oon lueskellut sun blogisi, kun Espanja kiinnostaa maana ja sinne joskus vielä töihin menen kunnes kielitaito on tarpeeksi hyvä ja "uskallan" lähteä. Kuinka hyvin sä osaat espanjaa eli siis montako vuotta olet lukenut ennen kuin lähdit sinne?
ihan vain mielenkiinnosta kyselen...


t: Anniina

Kreetta kirjoitti...

Heippa vaan Anniina! Luin espanjaa kolme vuotta eli lukiossa lyhyenä kielenä. Kirjoituksissa siitä tuli B, joten en mitenkään erityisen hyvä ole. Parin päivän jälkeen täällä Espanjassa olen oppinut ehkä enemmän kuin koko lukioaikana :-D