tiistai 25. syyskuuta 2012

He kävelivät kaduilla Barcelonan ja nainen ymmärsi millaista oli olla rakastunut, hölmö ja kerrankin kaunis.

Kirsten opetteli vähän suomenkieltä ennen kuin lähdettiin viettämään iltaa viime lauantaina. Ei suunnitelmat ihan Kirstenin tilapäivityksen mukaan menneet, mutta silti oli huisi ilta.


Meidän oli tarkoitus tehdä vaikka mitä, mutta sitten päädyttiinkin pizzojen ja supermercadojen jälkeen Macballe. Eikä me sieltä sitten päästy lähtemään enää yhtään mihinkään. Tutustuin proskeittariin Brasseista ja opin, että jos Tanskassa antaa toiselle oluttölkin klipsin niin se tarkoittaa, että tykkää toisesta. Ja jos toinen antaa sen takaisin, se vastaa tunteisiin. Kun pojat kuulivat siitä niin eiköhän me vaihdeltu sitten koko ilta tölkkien klipsejä ja odoteltu niitä takaisin. Meillä oli myös kertakäyttökamera mukana ja voin luvata, että otettiin varmasti vuoden parhaimmat kuvat lauantaina. Niiiiiin, ja nähtiinhän me The Kooks livenä. 

Joku tykkäs musta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka vaarallista Barcelonassa on? Kannatteeko liikkua yksin iltaisin?

Kreetta kirjoitti...

Itse olen ainakin yksinäni liikkunut ja tulen liikkumaan iltaisin. Kunhan edes näyttää siltä että tietää mitä tekee (vaikkei tietäisikään), eikä näytä eksyneeltä. Kyllä sen verran osaan sanoa, että tietyillä alueilla on varmasti vaarallista, mutta selviää kyllä jos oudoille pikkukujille ei yksin lähde :)