keskiviikko 12. syyskuuta 2012

I'll light the night with fire and runaway. With you, with you.

Plumb - Blush (Only you)


Join tänään yhtä kahvikupillista kahden tunnin ajan ja juttelin samalla espanjaksi ja englanniksi ja suomeksi. Saatoin vaihtaa kieltä kesken lauseen ja juttu luisti älyttömän hyvin. Se oli sellainen ihminen, joka ymmärtää ajatukseni toisinaan ilman sanojakin. Sellainen, jonka kanssa on hauskaa ja samalla niin ärsyttävää ettei tiedä miten olla. Sellainen, joka saa mut tuntemaan itseni todella kauniiksi. Sellainen, joka yhdessä hetkessä kääntää mun maailmani ylösalaisin, eikä suostu enää kääntämään sitä oikein päin.


Olispa jokainen päivä tämmönen.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin sun blogin ja tutustuin tähän vähän, alan kyllä seuraamaan :D Mä itteki haluun lähtee au pairiks, tosin vuoden päästä, ja Ranskaan. Mut aina on kiva lukea muitten auppareiden kokemuksia :)

Saako muuten au pairit helposti kavereita? Pelottaa, et olis tosi yksinäinen siel jos ei tutustui kehenkään..
Ja jos sen perheen hommaa tuolt aupairworldistä, niin ei kai mee mitään muita lisämaksuja kun lentolippu vaan? Mitä oot muuten mieltä, onks tolleen omatoimisesti ihan hyvä vaihtoehto hommaa perhe, vai oisko joku toimisto järkevämpi? :)

Kreetta kirjoitti...

Kiva kuulla, että kiinnostaa! :) Itselläni on käynyt törkeän hyvä tuuri perheen ja kaiken kanssa, että kannatan aupaireilua!

Kavereiden saanti on ihan itsestään kiinni; kuinka paljon tekee töitä sen eteen. Itse käytin lähinnä Facebookkia ym. ja otin yhteyttä muihin aupaireihin kaupungissa. Ja paikallisista saa kavereita, jos uskaltaa puhua maan kieltä ja on rohkeutta mennä juttelemaan :D Ja olen tosiaan vähän ujoa tyyppiä, mutta tiesin, että täällä ei saa olla, jos haluaa niitä kavereita!

Aupairworldin kautta ei tarvitse maksaa yhtään mitään, pelkästään nimenomaan lentoliput. Onhan siinä se, että sitten jos perhe ei olekaan hyvä niin joutuu itse hoitamaan vaihtohommat ym, mutta itse en lähtisi maksamaan ehkä "turhaan" toimistoille, koska omatoimisestikin se onnistuu helposti :) Toivottavasti pääset lähtemään aupairiksi!

Sanni kirjoitti...

Ootko rakastunu? :)

Kreetta kirjoitti...

Ihan ehdottoman!!!:)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nää sun kirjoitukset täällä saa haluamaan kanssa lähtemään espanjaan, jos ei au pairiksi ( ikää jo yli 30v.) tai miksei, niin vaikka töihin sinne... :) mä oon vaan arka lähtee vielä, kun kielitaitoa ei tarpeeksi. VIELÄ!

Kreetta kirjoitti...

Nonni! Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos mahdollisuus on! Ja kielitaitokin paranee nopsaa kun sitä joutuu käyttämään paljon :)