tiistai 11. syyskuuta 2012

Mi corazón no te quiere olvidar

Syötiin eilen illalla omalla terassilla ja voi vitsit oli ihana kuunnella yläkerran parvekkeelta kuuluvaa kitaransoittoa ja laulua. Siellä asuu sellanen suloinen nuori pariskunta ja tuolla ne vaan vietteli iltaa lauleskellen yhdessä. Tässä kuvia viimepäiviltä.

Nyt löyty soulmate. Tää Tanskan tyttö rakastaa pitkähiuksisia miehiä, skeittareita, olutta, Barcelonaa, hyvää musiikkia, Converseja ja ruokaa. Vitttttsit, mä rakastan tätä tyttöä.
Ja sitten Suomen tyttö. Nyt on kyllä löytynyt oikeita kultakimpaleita.

Nämä päivät ovat olleet tähänastisesti parhaita. Söin maailman ihaninta kasvislasagnea ja tutustuin näihin tyttöihin. Meillä on seuraavat päivät ja viikonloput jo täynnä suunnitelmia. Lisäksi käytiin katselemassa vähän Brasiliapäivää ja juoksenneltiin merivedessä. Käveltiin ympäri Barcelonaa kymmenen tunnin ajan. Suostuin lähtemään kahville erään ravintolatyöntekijän kanssa, koska se lahjoi mut kakkupalalla. Käytiin mäkkärissä kaksi kertaa vain koska siellä oli supersuloinen myyjä ja istuttiin Placa Catalunyalla myöhään sunnuntai-iltana ja ihmeteltiin nukkuuko tämä kaupunki koskaan. Tänään ollaan vietetty Katalonian kansallispäivä, jonka takia ihmiset kerääntyivät kaduille juhlimaan tai osoittamaan mieltänsä - en ole ihan varma kumpaa se sitten oli. Ja nyt tulin kotia, että voin skypetellä rakkauksien kanssa. Tulin ihan sanoinkuvailemattoman onnelliseksi, kun Tanskan tyttö sanoi tutustuttuamme, että sen suunnitelmat on muuttunut ja se todella haluaa jäädä tänne vuodeksi, koska mä olen täällä. Ja koska huomenna alkaa koulut niin huomispäivälle ja sitä seuraavalle on sovittu jo vaikka minkälaisia treffejä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miten siellä voi tutustua uusiin ihmisiin ja saada kavereita? :) esim kun lähtee aupairiksi ilman järjestöä niin miten voi saada uusia ystäviä jne?

Kreetta kirjoitti...

Facebookista löytää tosi hyvin ryhmiä, esim. "au pairs in Barcelona". Ja sitä kautta on tosi helppoa tutustua muihin aupaireihin. Ja sitten tietysti ihan tekemällä itse aloitteita kaupungilla ym. voi tutustua paikallisiin ja muihin kuin aupaireihin :)