tiistai 4. syyskuuta 2012

Siesta ei taida olla mun juttu.

Voisin ihan totta opetella kantamaan vesipulloa tai jotain juotavaa täällä mukana, koska lähden aina pienelle kävelylle ja päädynkin melkein kymmenen kilometrin päähän kotoa....Enkä uskalla vielä kulkea metroilla tai millään niin toki kävelen takaisin kotiin. Ja mulle tuntuu olevan kamalan iso kynnys kävellä johonkin raflaan tilaamaan yhtä kokista. No kärsin sitten jalat kipeinä kotio ja juon tuhat litraa vettä tänne päästyäni. Sunnuntaina kävi taas niin, koska ajattelin ilokseni käydä katsomassa Barcelonetan rantaa. Oli pilvinen päivä niin en edes jaksanut ajatella jääväni ottamaan aurinkoa vaan lähinnä katselin vain paikkoja.

Niin, ja tiettekö mikä on myös mulle jotenkin törkeän hankalaa. Se, että lähden oikeaan aikaan kaupungille. Kun kaupat aukeaa, on mielestäni liian aikaista, mutta heti kun alkaa siesta ja kaikki menee kiinni niin tää tyttö lähtee painelemaan keskustaan. Siellä sitten kattelen suljettujen kauppojen ovia ja kun ei jaksa enää niin palaan kotiin ja tajuan, että nonni, nyt ne on sitten taas auki. Onneksi keskiviikkona tänne tulee yksi ruotsityttö, jonka kanssa voin ainakin viikonloppuisin treffailla ja uskaltaa käydäkin jossain ulkona syömässä ja kahvilla. Ja sitten muutaman päivän päästä tulee toinen tyttö, jonka kanssa ollaan myös sovittu tapaamisia. Jeejee. Kyllä tämä elämä alkaa jo vähän normalisoitua tuosta alusta, kun olin ihan että eiiiiiiiii apua missä mä oon ja mitä mä teen.

Eilen kuitenkin lähdin sopivaan aikaan kaupunkiin - koska lähdin lasten kanssa. Lisäksi niillä oli pari kamua mukana ja nyt en voi muuta sanoa kuin että olipas kokemus. Ainutkertainen, toivottavasti. Yksi roikkui kädessä, kahden muun perässä piti juosta, jokainen halusi eri paikkaan ja koko päivä oli samaa touhua. Tänäänkään ei ole kauheasti helpottanut tämä häslinki. Tein kakun, joka ei kohonnut, joka jäi raa'aksi ja oli ylipäätään niin hieno suoritus, ettei edes naurattanut. Koko perhe oli kuitenkin ihan onnessaan ja haluu, että teen sitä useamminkin?! okei. Perjantaina alkaa neljän päivän holidayyy, jes!


Niin, ja tarkkailkaa postianne kamut! ;-) Tai no, älkää heti alkako tarkkailemaan, jos en löydäkään postilaatikkoa mihin nämä tiputtaa......ja niin, postimerkit. Älkää siis odottako ainakaan viikkoon vielä.

8 kommenttia:

saiku kirjoitti...

hihi mullekkin saa lähettää rakkauskirjeitä!

Kreetta kirjoitti...

pinkassa taitaa olla jo yksi saikua varten! ;-)

Sanni kirjoitti...

Jotenkin toi ettet mee tilaa yksin kokista ei yllätä :) täälläkin aina jonkun oli oltava mukana ja ehkä myös tilata jotai et säki pystyit tilaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se siitä alkaa luistamaan se espanjaksi tilaaminen raflassakin, rohkeasti vaan. :)

Kreetta kirjoitti...

Haha, niiin totta Sanni! Jep, eiköhän tää tästä pikkuhiljaa!(:

henkka 8) kirjoitti...

oon pettyny mikäli mulle ei ilmesty rakkauskirjettä ! :O

Kreetta kirjoitti...

Oon aika hyvä salapoliisitehtävissä, mut sun osoite on kyllä vähän hukassa! jos saan sen niin voin lähettää sulle paljon rakkauskirjeitä henkka :)

Lilly kirjoitti...

Aika jännä. Tästä meiltä ei sit vissiin oo kun muutama kortteli sinne. Hassua löytää jotain Hämeenlinnalaisia täältä Barcelonasta ja nähtävästi vielä jotain tutun tuttuja. :D Voit mut löytää myös facebookista(lilly ekman), ehkä voidaan lähteä joku päivä vaikka kahville :D
ps. Vaihdoin blogin osotetta ;)
Lillyheey.blogspot.com