tiistai 18. syyskuuta 2012

Where did you sleep last night?

Luojalle kiitos Bon Iverista. Aina sellaisina hetkinä, kun pää meinaa räjähtää (johtui se sitten lapsista, väsymyksestä, hirvittävästä rappukäytävämetelistä keskellä yötä tai mistä tahansa) niin voin vaan hyppää sängylle makaamaan ja laittaa kyseisen kaverin laulamaan. Tai voin mennä baariin nimeltä Nevermind. Se jos jokin on taivas. Suloinen baarimikko, joka tuli pöytäämme istumaan ja popcorneja euron oluen seurana. Penkkinä toimi skeittiramppi ja seinille sai kirjoitella tussilla.


Viime viikonlopun jäljiltä osaan nyt tanssia kohtalaisen hyvin salsaa ja harjoitin taas espanjankieltäni aikalailla. Tunnen kaupungin entistä paremmin - ja sitä myötä myös rakastun siihen vain syvemmin. Tapasin uusia ihania ihmisiä ja tutustuin vanhoihin tuttuihin vielä paremmin. Lihoin varmaan kymmenen kiloa, koska ihan tosi nää donitsibaarit ja frozen yogurtit ja namnam kaikki herkut. Eksyin klubin vip-tilaan viisikymppisten miljonäärien ja niiden mallityttöystävien joukkoon tennareissa ja poikien kanssa sitten keksittiin, että olen Louis Vuittonin uusi kasvokuva ja pojat oli törkeen rikkaita öljykauppiaita. Sain paljon poskipusuja, ja vitsit, vain tavalliset pusut on poskipusuja ihanampia. Kävelin rannalla auringonlaskun aikaan ja olin ihan varma, että Barcelona on mun paikkani. Niin, ja sain lahjaksi simpukan Kuubasta.


Huomenna ajateltiin pitää pieni hemmottelupäivä Kirstenin kanssa. Käydään kampaajalla, koska esim. värjäys maksaa meille nyt vain 10€, ja koska kampaaja sattuu olemaan lemppariravintolan läheisyydessä niin käydään syömässä hyvin ja jututtamassa tietty simpukan antajaa! Myös viikonlopusta tulee luultavasti ihan mahtava. The Kooks ja miljoona muuta bändiä soittelee ilmaiskeikkoja ympäri Barcelonaa perjantaista sunnuntaihin, joten täytyyhän niihin rientoihin lähteä mukaan!

6 kommenttia:

pellla kirjoitti...

Oon nyt lukenu tätä sun blogia ja voi että oon KATEELLINEN!!! :) Barcelona vaikuttaa ihan törkeen kivalta kaupungilta ja sulla tuntuu olevan sairaan hauskaa ! :) Tulee himo lähtee kans ulkomaille asumaan :p

Kreetta kirjoitti...

Haha voi vitsit!! Pakko myöntää, että aika huikeeta täällä kyllä onkin :)) Kannattaa kokeilla tätä ulkomailla asumista todellakin! :)

martsa kirjoitti...

no niin hyvä, että tunnet kaupunkii jo paremmin ja sit ku me tullaan niin tiiät jo kaikki hyvät mestat, joihin viet meijät :))

Kreetta kirjoitti...

Niitä "näytä tämä parhaille kamuille vuoden vaihteessa"-paikkoja löytyy jo hirvittävä määrä!!! Viikko on liian lyhyt aika näyttään niitä kaikkia teille :D

saiku kirjoitti...

Nevermindiin sun täytyy meidät viedä. Koska mua on jo kehotettu piipahtaan siellä, sen täytyy olla hyvä paikka!

Kreetta kirjoitti...

Se on ihan huikee paikka!! Sinne todellakin mennään :))