perjantai 19. lokakuuta 2012

Asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi

Kirsten, kahvi - tilannetta katsomatta, uudet paikat ja ihmiset, kokemukset, korkeat paikat, joilta näkee koko kaupungin, tämä, tämä ja tämä, meri, rakastuminen, Vampyyripäiväkirjat (vaikka aina itkenkin sitä katsoessa), pienet vintageputiikit, auringonpaiste - ja välillä myös pieni vesisade, kun juodaan muksujen mentyä nukkumaan yhdet oluet Espanjan äidin kanssa, kirjeenvaihto, ajatus siitä, että ystävät odottavat Suomessakin, tiukat farkkushortsit, kaksi maailman parasta perhettä - Suomessa ja Espanjassa, Macba, hyvä ruoka, pitkät katseet, parit tekstarit pojalta, jonka kanssa ei olla puhuttu sitten tänne tuloni, poskipusut, lämmin lokakuu, tatuoinnit, se, että on perjantai ja että tänään juodaan viiniä, Barcelonan ahtaat ja likaiset kadut, yöt keskustassa, Nevermindin baarimikko, Barcelonan pienet räkälät ja isommat tanssipaikat, Barcelona, Barcelona, Barcelona...


Kuinka monta kertaa päivässä kerkiää sanoa olevansa ihan hirveen onnellinen?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tälläista postausta lukiessa tulee itsekin niin onnelliseksi :)

martsa kirjoitti...

unohdit mainita ruoan :D

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania nää sun postaukset. Keep it up girl! :) Mulla vaan tulee niin kauhee ikävä omaa Espanjan perhettä ja tietty Barcelonaa. Antaisin melkeen mitä vaan, että pääsisin sinne takas. :) Ja hei, nauti täysillä!

Kreetta kirjoitti...

Mari, kyllä siä lukee että hyvä ruoka ;--)) Ja kiiiitos taas jälleen kivoista kommenteista. Ihanaa jos joku tulee onnelliseksi ihan vain mun kirjoituksista! Ja täällä on kyllä mistä nauttia ;--) Apua siistiä että tätä lukee joku barcelonan asukki joka on tykännyt täällä elämisestä ja perheestään paljon!!

martsa kirjoitti...

hups! niinpä lukeeki :D