perjantai 5. lokakuuta 2012

Päivän kolme parasta hetkeä

1. Kun istutaan Kirstenin kämpän lattialla, syödään, juodaan viiniä, nauretaan, valmistaudutaan iltaa varten ja mietitään vieläkin ääneen, kuinka onnellista on asua Barcelonassa.

2. Kun yhdellä kadunpätkällä kolme eri ihmistä tulee pussaamaan ja vaihtamaan kuulumisia, vaikka ollaan vain joskus sanoneet toisillemme pari sanaa

3. Kun saa viestin, jossa lukee jotakin tällaista: "Heyy baby you should come with us tonight...
even though you're freaking annoying I miss you like hell."

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten espanjassa voisi liikkua edullisesti? (tarkoitan nyt niinkuin kaupunkien sisällä, esim. miten madridissa tai barcelonassa jos siellä asuu, niin voi liikkua edullisesti paikasta toiseen?)

Millaisia espanjalaiset ihmiset on, jos menee aupairiksi niin ottaako perhe hyvin vastaan jne?

Kreetta kirjoitti...

Täällä on ihan älyttömän hyvä julkinen liikenne, ja ite suosin metroja. Niillä pääsee nopeesti ja suht edullisesti. Tuossa kiva tietopaketti:
http://ithappensinbarcelona.blogspot.com.es/2012/01/metrot-junat-bussit-ratikat.html
Mutta täytyy sanoa, että Barcelonassa on myös tosi mahtavaa kävellä ympäriinsä - jos ei nyt mitään älyttömiä matkoja pidä kävellä.

Ja ihmiset on upeita. Onhan täälläkin joukossa niitä ikävämpiä varmasti, mutta suurimmaksi osaksi tosi avoimia, ihania ja kohteliaita. Mun perhe otti mut vastaan poskipusuilla ja sanomalla, että oon kauniimpi kuin ne ajattelikaan. Eli aivan ihania. Paljon ne puhuivat ja hirvee häslinki mun ympärillä, mutta hyvällä tavalla. Niin että tunsin itseni todella tervetulleeksi heti alussa :)

Anonyymi kirjoitti...

Minkä sivuston kautta löysit perheen? Mistä tietää onko perheellä jo aupairia? Kuinka moni perheistä sijaitsee madridissa tai barcelonassa? kuinka hyvän mahdollisuudet on saada perhe juuri madridista tai barcelonasta, kun hakijoita tuntuu olevan paaaaljon?

Kreetta kirjoitti...

Käytin aupair-world.net sivustoa. Täytyy vaan laittaa viestiä monille perheille ja ne kyllä vastaa jos aupair on jo löytynyt. En ihan tarkalleen muista millä alueilla eniten perheet aupaireja hakee, mutta sen tiedän, että tosi usein perheet kuitenkin asuu isojen kaupunkien reunamille eikä niinkään ihan keskustassa (toki on poikkeuksia, kuten oma perheeni). Jos itse jaksaa tehdä töitä ja panostaa jokaiseen viestiin minkä perheille lähettää niin on ihan hyvä mahdollisuus saada perhe noista kaupungeista :)

Anonyymi kirjoitti...

rakastan sun blogia! huokuu niin hyvä fiilis sun teksteistä :) plus että oon itsekin au pairina niin mielenkiintosta lukea. oon vaan itse tosi pienessä paikassa ja tuntuu että täältä on kovin vaikea löytää kavereita, olisko sulla mitään vinkkejä tähän? :D

Kreetta kirjoitti...

Oii kiitos suuresti!! :) Hmm oletko katsellut facebookista jos siellä olisi jotain ryhmää alueesi aupaireille? Ja kaupungilla mene juttelemaan rohkeasti kaikille! Yritä olla helposti lähestyttävä. Kavereita saa, kunhan tekee töitä asian eteen :)