torstai 8. marraskuuta 2012

I-I’m getting butterflies, I-I’m getting butterflies

Täällä on ollut muutamana yönä miespuolinen henkilö kyläilemässä. Se tekee törkeen hyvää perunamunakasta ja se naurattaa meitä kaikkia aina jutuillaan. Se on muksujen isä. Tässä perheessä asiat on nyt aika isossa muutostilassa. Kukaan ei osaa vielä varmaksi sanoa, että muuttaako isukki pysyvästi meidän luokse vai muuttaako se tänne jonnekin naapuriin. Espanjan äiti kuitenkin sanoo mulle että no te preocupes - älä huolehdi. Tammikuussa se tapahtuu, mikä ikinä tapahtuukaan. Joko tulen asumaan kahdessa eri kodissa lapsien kanssa tai sitten asutaan kaikki saman katon alla. Olen aika innoissani, vaikken yleensä tykkääkään suurista muutoksista. Näiden isä on kuitenkin niin huippu, että uskon kaiken menevän joka tapauksessa ihan nappiin.

Ja tänään on muutenkin ollut ihan mieletön päivä. On ehtinyt tapahtua niin paljon kaikkea kivaa, eikä mistään ole yhtäkään kuvaa, koska kamera jäi kotia. Näin kuitenkin kuubalaista kamua kuukauden tauon jälkeen ja tuntui kuin ei oltaisi oltu ollenkaan erossa. Se vei mut Barcelonan kauneimpiin paikkoihin ihan rannan tuntumasta vuorille asti. Käytiin syömässä ja käytiin kahvilla ja käytiin elokuvissa katsomassa uusin 007 espanjaksi dupattuna. Välissä ehdin myös syödä tyttöjen kanssa maailman parhaimmat suklaamousset. Viikonloppuna käydään kuubapojan kanssa taas uusissa upeissa paikoissa ja se opettaa mulle lisää salsaa. Miksi ihmeessä me ollaan oltu kuukausi erossa, kun mulla on aina niin hauskaa sen kanssa?

Yön kylmyydessä kävellessä vain toisen käsi mun ympärillä oli kivempi kuin tää syyskuun aurinko! Tuuu jo takasin lämpö

Translation for Kirsten: My family is getting crazy. The father is sleeping here and everyone is having a great time. He is probably moving back to live with us or maybe somewhere closer. That's fine for me because he is such a great cook. What is also great is that I met my Cuban friend again. We had so much fun that now I'm just wondering why didn't we see each other in one month.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten tutustuit Kirsteniin ja muihin kavereihin Espanjassa??:)

martsa kirjoitti...

uuh kuubalainen ;D

Kreetta kirjoitti...

Facebookissa oli ryhmä tarkoitettu Barcelonan auppareille ja sitä kautta tavattiin porukalla. Oikeestaan vain Kirsten on jäänyt aupaireista ja loput kaverit ollaan yhdessä löydetty ihan vain baareista ja Macbalta tms. hengailupaikoista :)

Hahaa Mariiii :--D