torstai 22. marraskuuta 2012

Soy todo que lo soy, porque tú eres todo lo que quiero


Muutama päivä sitten valloitettiin Park Güell ja Veggie Gardenin ruokapöytä. Tuolla puiston korkeuksissa oli järkyttävän lämmin. Käveltiin topit päällä ja jäätiin korkeimmalle kohdalle istuskelemaan ja syömään appelsiineja. Alas tullessa iski kuitenkin nälkä ja päätettiin viimeinkin noin kahden kuukauden "nyt mennään sinne"-suunnittelujen jälkeen kokeilla vegaaniraflaa, joka on tööörkeen halpa verrattuna siihen kuinka paljon hyvää ruokaa sillä rahalla saa.

Aamulla istuin juomassa kahvia ja vaihdoin kuulumiset Karkin kanssa englanniksi ennen kuin aloin lukemaan espanjankielistä lehteä. Tuli yhtäkkiä ihan hassu olo. Kun normaaleissa jutuissa ei käytäkään enää sitä omaa äidinkieltään vaan pystyy toteuttamaan arkipäivää ihan muilla kielillä. Ja sitten kun Espanjan mama tuli keittiöön ja juteltiin hetki niin se sanoi pian, että mun espanjantaito on kehittynyt jo todella hyväksi, jihuu.

Huomenna onkin sitten viimeinen ilta Kirstenin kanssa. On se sitten muutama viikko tai muutama kuukausi ennen kuin taas nähdään niin tuntuu ihan kamalalta päästää toi tyttö lähtemään. Onhan mulla täällä ihmisiä kenen kanssa tykkään olla ihan hirveästi, mutta kun Kirstenille uskalsin soittaa vaikka itkien ja pystyin juoksemaan minuutissa sen asunnolle.

Ja sitten vielä uusi lempparirunoni, jonka on kirjoittanut herra nimeltä Frank O'Hara. Surkeinkin päivä parantuu, kun luen tämän.


Translation for Kirsten: There's my new favorite poem, up there! And this was my favorite week (if we forget yesterday and my awful day which you made better)! We have done so much nice stuff together and everyday has been surprising - like always here in Barcelona. You'll miss this so bad that I'm betting you are coming back here before I lose my bet ;-) No, seriously, it's hard to let you leave. I'm going to miss you soooo bad even if it's only couple weeks or couple months we don't see each other. If it came down to between you and chocolate, I'd pick you.

6 kommenttia:

annieveliina kirjoitti...

Varmasti tosi hyvää ruokaa tuolla! Ja tykkään niiiin paljon tuosta runosta :)

Anonyymi kirjoitti...

Ainiin semmosta oisin vielä kysynyt ! että mitä kautta lähit sinne aupairiksi??
Oliko cultural caren kautta tai aupair.com ? vai jonkun ihan toisen yhdistyksen (: ?

kiitos !

Alina kirjoitti...

herttainen viimenen lause, sä taidat tykätä kirstenistä ihan tosissas! ei hätää ensiapua tulee 35 yön jälkeen :)

Kreetta kirjoitti...

Jep, kiitos! :-) Lähdin ihan yksityisesti eli etsin perheeni aupair-world.netistä. Sieltä voi etsiä itselle ihan sopivan ja tosi simppelisti!

Jooo Allu mä tykkään! enkä malta oottaa teitä tänne<3

martsa kirjoitti...

toivottavasti kirsten tulee sit uutena vuotena! :) Olis kiva nähä se, ku puhut siitä niin paljon! :)

Kreetta kirjoitti...

Kyllä se ainakin yrittää tulla! :-)