lauantai 10. marraskuuta 2012

You taught me how me to walk and how to dream

Perjantaina kun hain muksut bussipysäkiltä niin kummatkin alkoi heti kehumaan kuinka nätti olin. Ne oli ihan varmoja, että menen tapaamaan poikaystävääni, koska näytin niin kauniilta. Vaikka sanoin, että poikaystävää ei ole niin kumpikaan ei uskonut ja nyt koko perhe utelee kukas tämä onnekas poika oikein on. Ja tänään kun erehdyin paljastamaan että menen amigon enkä amigan kanssa katselemaan Magic fountainia niin siitäpäs vasta innostuttiin (puhumattakaan siitä kun palasin ruusu kädessä kotia). Montjuïcin Magic fountain oli kuitenkin ihan nimensä mukaan taianomainen. Tykkään sellaisista turistijutuista, kun voi vaan istua jossakin ja katsella jotain nättiä - ja sellaisia paikkoja täältä kyllä löytyy. Nyt lähden ottamaan kovasti selkääni biljardissa ja huomenna kenties lisää turisteilua Park Güellissa!


Ihana viikonloppu! Toivottavasti siellä Suomessakin. Ja sitten näin paria tuntia etukäteen Hyvää isänpäivää mun maailman parhaimmalle isille ja kaikille muillekin isille! Syökää paljon kakkua.

Translation for Kirsten: The kids think I'm having a boyfriend here - and actually now the whole family thinks so. I tried to tell that I don't have one but when I came home from the Magic Fountain holding a rose in my hands there was no way they believed me. I also found this great bar where you can play pool, darts and everything. It was full of cute guys. We should visit there!

4 kommenttia:

katsku kirjoitti...

En kestä, kui ihanalta sun elämäs siellä kuulostaa! Iha mahtava, että kirjotat tätä blogia, ko on nii mukava lukkee näitä sinu tekstejä! :)

Kreetta kirjoitti...

Ihanaa tämä elämä täällä onkin :--) Ja kiitos paljon!

martsa kirjoitti...

mennäänhän mekin sitten kattomaan tota? :)
p.s. viime yönä mun unessa oli joku espanjalainen Lorenzo. Tunnetko ketään Lorenzoo? :D

Kreetta kirjoitti...

Joo, mä just sanoinkin Alanille, että vien teidät kattoon tota varmana :D ahahhaa, en kyllä tunne yhtäkään Lorenzoo!