sunnuntai 2. joulukuuta 2012

I don't wanna be a witness to the end of you and me

Sean Kingston - Beautiful girls (HAHAHA just for you Kirsten. Waiting for our nights in Manolo you beautiful girl!)


Perjantaina otin metron ja astuin ulos pysäkillä, minkä nimi kuulosti kivalta. Eksytin itseni ja pari tuntia vain seikkailin. Addiktoiduin myös yhteen nettisivuun, jonka kautta voin löytää vaikka mitä barcelonalaisia juttuja ahah! Ja illalla hyppäsin skootterin kyytiin Barcelonan keskustassa. En tee sitä enää ikinä. Olin ihan varma että kuolen siinä hullussa liikenteessä. Lauantaina kävelin kotiin ja söin kamalasti suklaamuroja (moi vaan uudet terveelliset elämäntavat) ja yritin miettiä mikä teki edellisestä illasta niin kivan. En saanut päähäni mitään muuta syytä kuin että olen löytänyt niin ihania hengenheimolaisia täältä. Edes kymmenen vuoden ikäero ei tunnu missään. Ollaan kaikki ihan samaa sakkia - TYHMÄÄÄÄÄ LILLY älä lähe pois! Ja illalla taas mentiin onneksi ei skootterilla ja naurettiin ihan hirveästi.

Tiettekö! Se on kuulkaas niin, että maailman ihanimmat ihmiset tulevat tänne tässä kuussa! Enää 25 päivää mun suomalaisten rakkaiden tuloon ja sitten pari päivää päälle niin saan tutustuttaa Kirstenin niille. Voiii, uusi vuosi tulee olemaan varmana parhain.

Rakastan tätä seinämää ja tekstiä. En vain ole ihan varma onko sitä enää.
Translation for Kirsten: I had amazing weekend. Wish you were here with me. Miriam drove me to her place with scooter and it was sooooooo scary ahahha. And Gaston's cat isn't that small anymore :-( And the Christmas lights are still ugly and I talked so much about you and I did what you asked me to do in Manolo. On saturday I was in kind of gayish bar, haha! Miss you, puss!! PS. 29 days baby

6 kommenttia:

martsa kirjoitti...

ihanaa nähdä sut ihan kohta! <3

Kreetta kirjoitti...

crazyyyy, en maltsi oottaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ei se ikä ihmisissä oikeen mitään, olen itsekin huomannut vaan juuri NE ihmiset mulla on ystäviä 10 vuotta itseäni vanhempia ja nuorempiakin.. :)

Kreetta kirjoitti...

Niiimpä, niimpä! :--)

LILPU kirjoitti...

yyyyyyh, vähän mulla jää ikävä!! Vietetään nää kaks viikkoo tosi tehokkaasti! <3

Kreetta kirjoitti...

No jepppp!!!! :---))