sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Moikku uudelle asunnolle!

Nyt on muutto aikalailla hoidettu. Olen ihan rakastunut uuteen asuntoon, vaikka se onkin vähän kauempana lempparipaikastani, Ravalista. Vieläkään ei netti pelaa, joten päädyinkin ihanan aurinkoisen kävelylenkin jälkeen tänne Ravalin nettikahvilaan. Paikat on nyt mustelmilla ja haba kasvanut ainakin kolme senttiä, kun tehtiin muuttoauton kanssa eilen kahdeksan reissua vanhan ja uuden asunnon välillä. Ja uuden asunnon hissi on niin pieni, että kaikki piti roudata rappusia kolmanteen kerrokseen. Ja täällä Espanjassa kolmas kerros tarkoittaa jotakuinkin viidettä, sillä ensin on principalit sun muut.

Näin me jätettiin lasten kanssa hyvästit entiselle asunnolle.
Eniten rakastan sitä, että meidän uusi asunto on valoisa ja todella kaunis, vanha kerrostalo. Aamupalaksi haettiin suklaakroisantit ja syötiin aurinkoisessa keittiössä. Ja lisäksi Espanjan äidin hyvä ystävä oli täällä jeesaamassa meitä ja löysin siitä itselleni kaksikymmentä vuotta vanhemman sielunsiskon. Se on asunut ympäri maailmaa, puhuu monia kieliä, erosi juuri miehestään ja sanoo olevansa onnellisempi kuin ikinä. Ihana nainen. Sen luona oltiin eilen myös viettämässä iltaa ja syömässä isolla porukalla. Espanjan äitikin esittelee mut tutuilleen ystävänään, eikä esim. lastenhoitajanaan tai minään muunakaan. Elämä on hirveen ihanaa.


Nyt on varmasti taas parhaimpia viikkoja ikinä tiedossa. Vaikka muutto ottikin koville ja kaikkia stressasi niin nyt on kaikki niiin hyvin. Olen viettänyt viime päivät vain perheen ja perhetuttavien kanssa, mutta olen nauttinut kamalasti. Myös puolet ensiviikosta aion viettää niin, mutta sitten tuleekin Suomirakkaat ja Kirsten tänne! Huuuuuuh aika menee niin äkkiä.

Hyvää joulua kaikille Suomeen ♥

Translation for Kirsten: I love it. My new apartment, my life, Christmas, my two families in Finland and in Barcelona, and the fact that my best friends are coming here soon. We'll have the most perfect time ever all 10 of us. Next weekend!!

5 kommenttia:

saijakaroliina kirjoitti...

onko jotain mitä meitsi vois toimittaa sinulle, muuta kuin oman itseni!

martsa kirjoitti...

En voi uskoo, että enää kolme kokonaista päivää ja sitten tullaan sinne! ihanaa! Tulee varmasti paras viikko ikinä! :))

Kreetta kirjoitti...

oma itsesi riittää erittäin hyvin rakas saiku!! ja emmäkää voi uskoo!! apuaapua. <3

LILPU kirjoitti...

Voi muru, mulla on kauhee ikävä sua ja mun täydellistä elämää Barcelonassa. Siihen ei ole sanoja kuvaamaan, kuinka paljon teitä molempia rakastankaan, sinua ja barcelonaa. <3

Kreetta kirjoitti...

<3 ikävä myös sua!! olisitpas täällä rakkaus