torstai 7. helmikuuta 2013

Then all the colors of the rainbow fell in my eyes

Tiskit tehdään Coldplayn tahtiin tanssien, imurointi ja meikkaus on mahdollista tehdä yhtäaikaa, jääkaappi huutaa tyhjyyttä, eikä kellään ole aikomustakaan ostaa ruokaa, iltapäivisin nautitaan auringosta Macballa, ja auringonlaskut katsellaan satamassa tai Manolon edustalla, naurua kuuluisi kamalasti jokaisen suusta, jos keltään vain lähtisi yhtään ääntä, Espanjan äitiä näkee vain kaduilla nappaamassa taksia omiin iltamenoihinsa, ja mun sydän on pakahtumassa rakkaudesta. Joka toinen viikko on tällainen, kun lapset ovat isällään. 

 photos by sophia, of course.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä teet yleensä siellä sun kavereitten kanssa? hengailetteko tuolla Macballa ja istuskelette? miten alunperin muuten tutustuit sun kavereihin? oon itse lähdössä au pairiksi ja siksi kiinnostaa :D

martsa kirjoitti...

siis onko kirsten nyt taas takas siellä? :D

Anonyymi kirjoitti...

Normaalisti hengaillaan joo macballa tai käydään kahvilla tai bissellä jossain kivoissa paikoissa. tai vaan kävellään ympäri kaupunkia :D kun löytää pari hyvää kaveria niin niiden kautta tulee sitten lisää ja lisää. mutta siis ihan baareissa ja kaduilla tutustunut oon moniin!

Hahah joo Mari. Tai se oli pari päivää ja lähti Ranskaan, mutta se tulee takasin tässä viikon sisällä kai. :)

<3:Kreetta

Anonyymi kirjoitti...

Äää aluks paako sanoo et oot aivan ihanan olonen ihminen! Näit sun postauksii on ihan mielettömän kivaa lukee ja kun kuulee kui onnellinen oot siel nii se tekee omanki olon jotenki iloseks :D vaik en ees tunne sua mitenkään niin toivon sulle kaikkee hyvää ja toivon et saat toteuttaa unelmias vielä lisää! Ja joskus kun lukee näit postauksii nii tulee sellanen olo et mitäs hemmettiä mä tääl ruudun takan vaan istuskelen kun voisin olla tekemäs paljon muutakin ! Tää blogi on ihan ehdottomasti yks mun lemppareista :)Luin nää sun kaikki postaqukset eilen illal ku näin tän ja Espanja kuume heräs mullekkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Apuuuuuuua kiitos!! Mikä ihana kommentti! Toivotan sullekin paljon hyvää elämään ja mene ja toteuta unelmat :) Ihanaa, tää kommentti pelasti mun päivän!

<3:Kreetta

Anonyymi kirjoitti...

hihi :D mut ihmettelen vielä et miten sulla ei oo enempää lukioita :o Oikeesti, kaikkien pitäis lukee tätä sun blogii ku tää on näi ihana <3

Kreetta kirjoitti...

Ahaha, kiitos suuresti!! :--)) Musta tuntuu, että mun jokainen postaus on ihan samanlainen haha!

saijakaroliina kirjoitti...

kunpa täälläkin olis kaikki noin kivasti. ai mis juu. ps mäkin haluun auringon.

Anniina Reunanen kirjoitti...

Siinä se onkin, ihmiset jotka suunnittelee myös muutavansa vähäks aikaa joskus espanjaan mielenkiinnolla lukee millaista teilla jotka ootte siellä on, ja ei tästä blogista voi kuin tykätä, kirjoitat kauniisti ja vaikutat ja ilmeisesti myös oletkin onnellinen siellä. Ihanaa! p.s. laskee päiviä espanjaan ;)

Kreetta kirjoitti...

Voii saiku mäkin ikävöin sua!

Haha, kiitos Anniina. Niin se vaan on. Tää Barcelona yllätti kyllä kaikella ihanuudellaan! Kiitos paljon kommentista :--)