perjantai 22. helmikuuta 2013

Whispers "Hello, I've missed you quite terribly"


ensimmäiset rusketusraidat, ihanan ihmisen hymy, Wiz Khalifaa ja tupakansavua hostellihuoneistossa, noloja viestejä aamuyöstä, skypekeskusteluja varmaan kaupungin suurimmassa Starbuckissa, skeittailua auringonlaskun aikaan satamassa, ja kylmät kokikset sen jälkeen, tulevaisuudensuunnitelmia, pusuja rappukäytävässä, onnellisuutta, mutta samalla myös vanhojen aikojen ikävöintiä.

Translation for Kirsten: Today I feel sooooo stupid but at the same time so happy. I think I'm losing my mind hahaha.. I really need to talk to you. You are probably the only one who could make me feel a bit better. But because you are not here I'm just gonna go and get drunk. Wish I could do that with you, haha. Once more; happy birthday. Hope you enjoy your every moment in Montreal ;-)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ootko suunnitellut vielä mitä tekisit barcelonan jälkeen?:) tai millasia ajatuksia sulla on ollut

Kreetta kirjoitti...

Suunnittelen sitä lähes joka päivä haha :--D Mutta siis ajatuksena on nyt jäädä tänne ehkä pidemmäksi aikaa kuin mitä ensin olin suunnitellut. Duunia täällä niin pitkään, että keksin haluanko opiskella Suomessa vai haluanko tehdä duunia täällä vai mitä ikinä tahdonkaan. Mutta aika varmasti siis pysyn täällä Barcelonassa pidempään kuin mitä ensin piti :--)

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla siellä poikaystävä tai joku sen tapainen "säätö"? :)

Kreetta kirjoitti...

Vähän jotain sen tapasta on joo :-)

LILPU kirjoitti...

http://lillyheey.blogspot.fi/2013/02/is-there-something-you-dont-know-about.html eeeeh. sain jonku haasteen niin saat nyt sit kans tehdä tän. :D

Aino kirjoitti...

...Mä taas sain blogisydämen, laitoin sen eteenpäin sulle :D http://ainolicious.blogspot.co.uk/2013/02/blogirakkautta.html