maanantai 4. maaliskuuta 2013


Eilinen oli sellainen rakkauspäivä ettei mitään rotia. Ensin vietin päivän Lillyn (♥♥) kanssa. Nautittiin auringosta, istuttiin Macballa niinku me tehtiin aina viime kesänä yhdessä, käytiin satamassa ja hermoiltiin yhdessä - hyvällä tavalla. Sitten lähdin Barcelonetan kautta Parallelille Sophian luokse ja istuttiin parvekkeella vesipiipun kanssa. Vaikka oli ihan pimeetä jo ja kello tuli yhdeksän niin parvekkeella oli lämpöstä istua useampikin tunti. Ja koska oli Sophian ihanan kämppiksen viimeinen ilta Barcelonassa niin lähdettiin syömään kahdenkymmenen ihmisen jengillä meksikolaiseen raflaan. En tuntenut kuin muutaman tytön ja nyt tuntuu että tunnen koko maailman. Ihania espanjalaisia poikia ja meksikolaisia tyttöjä ja vaikka mitä. Ja vaikka tänään ei aurinko paistakaan niin mulla on tosi hyvä olo. Illalla mennään varmaankin taas Sophian luokse tyttöjen kanssa ja sitten vielä satamaan rullailemaan.

Kesä on nyt oikeesti tulossa tänne. Ei sunnuntaisin muuten olisi niin paljon ihmisiä liikkeellä, eikä kukaan olisi niin onnellinen kuin eilen kaikki oli (jos ei oteta huomioon Sophian kämppiksen hyvästelyä). Ensi viikonloppuna kuulemma pitäisi olla jo melkein helteet. Hitsit. En vaan osaa käsittää tätä onnellisuuspuuskaa, joka tuli mulle kuusi kuukautta sitten, eikä sille näytä loppua tulevan. Enkä ole ainoa. Juteltiin tästä se koko parituntinen Sophian kanssa parvekkeella, ja Sophian kämppiskin puhui jo tulevansa takaisin, koska Barcelona on vaan se juttu. Ei täällä voi olla kuin onnellinen.

Translation for Kirsten: What can I say....Lilly is here, Sophia bought a skate, and the summer is finally coming. I can feel it already. My life is amazing. 

Ei kommentteja: