maanantai 11. maaliskuuta 2013

Red, red wine, go to my head, makes me forget that I still need her so

Mua hymyilyttää. Istun just kahvilan ulkopöydässä ja otan aurinkoo mun jo vähän ruskettuneelle iholle. Nyt oikeesti se kesä on tulossa (kieltäydyn uskomasta, että tällä viikolla pitäisi olla taas vähän viileämpää), koska viimepäivät on mennyt ihan auringonpalvomiseen, rullailuun ja uusien ihmisien kanssa hengailuun. Viimeisenä mainittu on kuitenkin ihan parasta, koska välillä ihan yllätynkin, että kuinka paljon helmiä tässä maailmassa onkaan vielä jäljellä. Luulin, että mulla oli jo kaikki parhaimmat Suomessa, mutta täälläkin tulee vastaan niin upeita ihmisiä, että pakkohan sitä on hymyillä - ihan jatkuvasti.

Perjantaina kokeiltiin ihan uutta paikkaa nimeltä Marula Café. Siellä oli tyttö piirtämässä isoa taidemaalausta kaikkien humalaisten ihmisten keskellä ja ammattivalokuvaajia kuvaamassa sitä performanssia, ja lisäksi vielä moneen otteeseen tuli muodostettua tanssivien ihmisten kanssa rinki, jonka sisällä sitten Barcelonan parhaimmat breakdancerit pääsi näyttämään taitojaan. Vaikka vietinkin siellä reilun tunnin yksin niin en tuntenut itseäni yhtään yksinäiseksi, enkä ainakaan tylsistynyt. En osaa enää edes muistaa kaikkia baareja Suomessa, jotka on toistensa kopioita, kun täällä jokaisesta ovesta sisään astussa yllättyy - löytyi sisältä sitten taidemaalareita, tanssiryhmien esityksiä tai jotain muuten vain tosi ainutlaatuista.


Sunnuntaina herättiin ajoissa ja lähdettiin heti kohti Barcelonetaa skeittilautojen kera. Päädyttiin kuitenkin vain nauttimaan auringosta rannalle ja jonottamaan Bo De B bocadilloja. Jonotettiin valehtelematta reilu tunti, ja siellä on ihan joka päivä samanlainen jono. Jengi vaan tietää, että se on oikeasti paras paikka. Kun aurinko sitten laski ja merituuli alkoi käydä kylmäksi niin lähdettiin Parallelin huudeille viimeinkin harjoittelemaan niitä skeittitaitoja. Sieltäkin löytyi taas tätä Barcelonan taiteilijakulttuuria, kun nuoret miehet maalasi graffiteja Parallelin skeittiparkin betoniseinämiin (niihin maalaaminen on siis ihan laillista, ettei mitään rikollisuutta). Mikä ihana ilta taas toisen perään.


Translation for Kirsten: This weekend it felt like summer. We saw art performances and a lot of breakdancing in a cafe, we were supposed to skate at the beach but we ended up sitting by the sea and listening to Bob Marley. I have a tiny tanning line and I feel so happy. I've already told you my problems, but after days like these those problems are nothing. You should be here enjoying with us, but I'm pretty sure you are enjoying as much as we are - just other side of the world haha. See you!

4 kommenttia:

martsa kirjoitti...

oot alkanu nyt sit skeittailee vihdoin :)) osaatko jo temppuja? :D

Anonyymi kirjoitti...

Raahasitko laudan suomesta espanjaan vai ostitko laudan sieltä?:) paljon maksoi?

Kreetta kirjoitti...

Jep! temput on viä vähän hakusessa haha mut pikkuhiljaa:--D

Ostin laudan täältä. Ihan samaa hintaa ne on uusina kuin Suomessakin, mutta käytettynä löytyy hyviä 60e lautojakin :-)

Anonyymi kirjoitti...

vau sun blogi on mahtava!!