maanantai 15. huhtikuuta 2013

Nuestra canción sonando en la radio, pero no suena igual.


Litran olutpullo maistui paremmalta, kun sen jakoi sunnuntai iltana kymmenen ystävän kanssa. Syynä oli auringonpaiste ja kuumuus vielä ilta kahdeksalta, ja nauraminen, ja tieto siitä, että viimeinkin nämä on niitä ystäviä, jotka pysyvät Barcelonassa, eivätkä ole lähdössä minnekään mun läheltä. Ja muovikassissa oli vielä toinen samanlainen olutpullo siltä varalta, että aurinko ehtisi laskea ja yön viileys alkaisi kiusaamaan. Ja niinhän siinä sitten kävikin, yhdeksän jälkeen.


Kun se viileys sitten iski, oltiin jo ehditty kiipeämään metalliaidan ylitse kielletyille rantakiville, oltiin ehditty kuuntelemaan musiikkia, kunnes jokaisen puhelimesta oli akku vähissä, oltiin ehditty opettamaan toisiamme skeittaamaan ja oltiin ehditty nauramaan vain koska toinen oli nauranut, ja hymyilemään vain koska toinen oli hymyillyt. Ja pojat väittivät, että olin hiljainen. No, en ollut enää myöhemmin. En silloin, kun vain sinä ja minä jäätiin kävelemään ympäri kaupunkia sunnuntaiyönä käsikädessä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

koska aiot mennä opiskelemaan? ja kun kerran jäät barcelonaan asumaan niin onko mitään vinkkejä asunnon vuokraamisesta?

Kreetta kirjoitti...

Eiihän tässa kiirettä opiskelemaan vielä ole. vastahan se lukio päättyi, haha! Ei vaan, mutta en tiedä vielä opiskelusta yhtään.
Ja mitä asunnon etsimisestä voin sanoa, niin tässä on pari sivua mistä on hyvä aloittaa:
http://www.idealista.com/
http://www.loquo.com/es_es
En osaa mitään vinkkiä antaa muutaku että hyvä käydä paikanpäällä katsomassa ja kysyä pelaako kaikki hyvin :-)