tiistai 14. toukokuuta 2013

Minne meillä on kiire valmiissa maailmassa?

Joskus sitä laittaa räpsyripset ja korkokengät - vaikka viimeiset 9 kuukautta on mennytkin Vansseissa ja skeittilauta kainalossa. Ja vaikka varpaita puristaa niin ilta on yksi parhaimmista.

Joskus sitä seisoo suuressa huutavassa ihmisjoukossa lapsien kanssa, heiluttelee Barcan lippua ja katselee kun futaripojat ajelee isolla autolla ohi. Ei ne pojat niin kovasti kiinnostanut, mutta kun Miksu, maailman suurin 10-vuotias barcafani, oli niin onnellinen.

Joskus yön viimeiseen metroon juokseminen on kivaakin, vaikka sitä huomaakin juokseneensa turhaan ja kello taululla lukee kahdeksan minuutin odotusaika - mutta kun siellä tapaa juuri sen ihmisen, ketä oli tarvinnutkin. Ja sitten on ihan ilman tekosyitä kahdeksan minuuttia aikaa jutella sydäntä auki.

Joskus on hymyiltävä niin että suupieliin sattuu.


Translation for Kirsten: Lilly makes me so happy; she makes my eyelashes and asks me to come to pin up-parties. And we can lay on the bed and watch weird movies. Yesterday we talked that we could be Charlie's Angels - if you were here with us, hahah. I'm happy now. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
olen 18-vuotias abi ja haluaisin lähteä syksyllä Barcelonaan au pairiksi. Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja saat espanjan ja koko aupair-idean kuulostamaan niin hyvältä:) Minua mietityttää samat asiat kuin sinuakin syksyllä. Entä jos en löydä kavereita? Entä jos kaverit suomessa unohtavat minut kokonaan? Entä jos en tule toimeen lasten kanssa ja koko vuosi on muutenkin ihan kamala ja tullessani takaisin suomeen olen entistä enemmän vaan pihalla kaikesta?
Pointti oli kuitenkin se, että osaatko neuvoa, miten löytäisin kaikista parhaiten perheen juuri Barcelonasta? Sinne kun varmasti haluaa moni muukin. Tiedätkö, hakeeko sinun aikaisempi(/nykyinen?) perheesi ensi vuodelle au pairia?

Kreetta kirjoitti...

Heippa!
Noooh mitenköhän voisin neuvoa....Täytyy vain laittaa paljon viestejä perheille ja toivoa, että joku sut valitsee! Mun perhe ei hae uutta aupparia, kun mä edelleen jään avusteleen sitä perhettä tänne Barcelonaan toisen työni ohella :-)