keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Even if you can't hear my voice, I'll be right beside you.


Onnellista on tuntea kuuluvansa johonkin porukkaan kuin omaan perheeseen. Kun baarin ovien eteen vedetään pelti ja ovet on ihan lukossa, mutta itse istuu sisällä irlantilaisten baarimikkojen ja kanta-asiakkaiden kanssa ja kun ne sanoo, että älä nyt Kreetta murehdi, sulla on meidät. Kun meillä kellään ei ole täällä omaa perhettä niin pitää etsiä sellainen. Tässä on mun.

Onnellista on myös se kun kuulee sanat: I will never let you go. Ja kun niiden sanojen jälkeen tulee sitten se hiljainen hetki, kun kumpikin tietää miten hyvältä elämä tuntuu.

Translation for Kirsten: He asked me to move to Ireland. Hahha. I'm soooooooo happy. But Barcelona is making me too happy. Lilly and all my friends here are making me too happy. Ireland would be amazing but I'm not as crazy as you were when you moved to Montreal,haha! Miss you.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka kaunista ja ihanaa tekstiä. se on sitä kun tuntee kuuluvansa johonkin, ihan huppua!

Jassu kirjoitti...

oi ihana Kreetta! Kahden vuoden tauon jälkeen pääsen nauttimaan barcelonan ihanista kaduista heinäkuun alussa, mutta pieni ongelma meillä on vielä asumisen suhteen..

Ollaan 4 tyttöä ja mietittiin asunnon vuokrausta, mutta pelottaa ettei netistä löydetyt firmat oo luotettavia. Joten onks sul joku firma mitä voisit suositella?

Kreetta kirjoitti...

Kiiitokset!! :-)

Jassu! Hieeenoa etta paasette tanne nain. Oletteko pitkaankin miettineet olla? Koska siis loquo.com on hyva sivu etsia asuntoja, mutta niita kannattaa kylla myos kayda katsomassa jos pitkaksi aikaa meinaa muuttaa. Suosittelen etta hommaisitte hostellin vaikka pariksi paivaksi ja buukkaisitte ne paivat tayteen asuntoesittelyja loquon kautta. Varmana loytyisi silla tavalla mieluinen :-) onnea etsintaan!