keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Nyt on uusi koti. Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, nimittäin entiset asukkaat olivat laittaneet kämpän aika nättiin kuntoon. Meidän täytyi heittää kaikki tavarat ulos ja nukkua ensimmäiset yöt kodittomien tapaan ystävien tai vuokraemännän sänkyjä lainaten. Ja vaikka ensin ärsytti se, että piti heittää niin paljon ihan siis melkein kirjaimellista skeidaa pois, niin vielä enemmän ärsytti se, että sitten piti ostaa kaikki uutena tilalle. Eikä meillä mitään nettiäkään ole, vaikka ensin niin lupailivat, joten siksi olen ollut vähän kadoksissa. Onneksi meillä on ihana vuokraemäntä joka on auttanut meitä jo kovasti ja ehkä tämä tästä paremmaksi muuttuu. Ainakaan enää ei olla likaisissa vaatteissa itkemässä talon ulkopuolella.

En ole ikinä ehkä kokenut yhtä (henkisesti ja fyysisesti) raskasta viikkoa. Mutta nyt on itkut itketty ja parempaan suuntaan tästä lähdetään!Translation for Kirsten: Moving to our new home wasn´t the easiest. Soon it will get better.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Onko au pair perheen löytäminen Madridista tai Barcelonasta kuinka helppoa?

Anonyymi kirjoitti...

Onko espanjalaiset perheet yleensä kuinka luotettavia?

Anonyymi kirjoitti...

Olen suunnittelemassa että haluaisin au pairiksi ensi kesäkuun puolivälissä Espanjaan, barcelonaan tai madridiin, mieluiten madridiin. millon kannattais alottaa etsintä ja kuinka helposti löytää perheen sieltä mistä haluan?

Kreetta kirjoitti...

On aika iisii löytää perhe! Ja siis espanjalaisperheet on ihan samanlaisia kuin perheet suomessa ja muuallakin; jotkut luotettavia ja toiset ei.

Perheen etsintä kannattaa aloittaa aika aikaisin, mutta kyllä sitä mattimyöhänenkin perheen aika helposti löytää sieltä mistä haluaa.