lauantai 24. elokuuta 2013

Onnelliseksi tekee uusi sohva (40€!!), illallinen irkkuäijien kanssa, ilta siinä uudella sohvalla Sophian kanssa maaten, Macba ja viilenevä ilta, pitkä viesti rakkaalta, joka lähti Barcelonasta, ranta ja vanhat ystävät, ranta ja uudet ystävät, ja se, että tää tappava kuumuus alkaa ehkä jo pikkuisen hellittämään. Ja kaikista eniten juuri nyt Obeyn pool partyt, jo toistamiseen tämän kuun aikana, joihin matkani alkaa heti kun pääsen töistä (älä huoli äiti, kirjottelen tätä ruokiksella enkä työaikana). Tietysti ihan very important personina venezuelalaisten Obey-poikien kanssa. Hauskaa viikonloppua kaikille! PUS! Translation for Kirsten: OBEY and poooooooool party!! I'll call you soon. pus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mua hei kiinnostais, että millanen espanjankielentaito sulla nykyään on? :) mitä noita jotain alun kommentteja luit, niin sinne tullessas et vielä niin hyvin puhunu sitä, vai? ois kiva kuulla miten kehittynyt!

Kreetta kirjoitti...

nyt puhun ihan sujuvaa espanjaa. tietysti tulee välillä vastaan uusia sanoja, mutta siis todella hyvin kehittynyt on taito! oon niin ylpeenä, kun pystyn ihan kaikki ajatukseni sanomaan espanjaksi :-)