keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Una vaina loca


Viimeiset neljä päivää on ollut yhtä juhlaa. La Merce, Barcelonan isot kekkerit, toi ihmiset ulos Macballe, Placa Reialille ja joka puolelle, minne ikinä olikaan pystytetty lavoja hyviä bändejä varten. Mulla oli juuri sopivasti neljän päivän lomat töistä, joten pääsin sitten jokailta ulos tapaamaan uusia ihmisiä. Mä en ikinä osaisi kuvailla sitä tunnetta, mikä mulla oli, kun tapasin kaikki ihanat ihmiset valojen vilkkuessa ja musiikin pauhatessa ympärillä.

Tiistaina istuin neljä tuntia ison moottoripyörän selässä kiertäen ympäriinsä vuorilla, joista näki koko kaupungin. Ehkä upein olo ikinä.


Mutta arvatkaa, mikä oli ihan kaikista kaikista parasta? Sophia tuli tiistaina töistä tosi salaperäisenä ja sanoi vaan, että illalla mennään Mar-tytön kanssa Ovison terassille istuskelemaan. Ajattelin, että no mikäs siinä, kivahan se on kolmistaan mennä. Mutta sitten kun yllätysvierailijat tuli Suomesta istumaan samaan pöytään niin piti itkua pidätellä ja haleja antaa. Seuraavat 16 päivää vietetäänkin sitten juuri sillä porukalla, mikä on aina ollut paras täällä Barcelonassa. ♥

Translation for Kirsten: La Merce, motorcycle rides, new flatmate, and Niina is here again! Life is great.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kuinka paljon maksat Barcelonassa vuokraa kuukaudelta ku asut kimppakämppässä ja onko sun palkka kuinka hyvä?:)
Teetkö vielä au pairin töitä,ja meetkö Irlantiin lomalle vai kuinka pysyvästi?

Onko Barcelonasta helppo löytää töitä?

Kreetta kirjoitti...

heippa! maksan 225/kk mut siis oli hyvä tuuri että löydettiin keskustasta näin superhalpa kämppä. duunista saan hyvää rahaa työtunntien määrään nähden :) aupair duuneja en enää tee ja irlantiin menen vain vähän lomailemaan! työtilanne on täällä vähän surkea mutta jos kieliä puhuu niin helpottaa etsimistä paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

mitä työtä teet? :)
saako baareista töitä ilman kokemusta tai koulutusta? ja minkälaista työtä sielä espanassa yleeensäki on tarjolla?

Kreetta kirjoitti...

Mä oon yhdessä yrityksessä duunissa! Baareista saa töitä jos on suhteita, tai sitten sillä kokemuksella ja kielitaidolla. Täällä on töitä ihan laidasta laitaan niin kuin joka paikassa :)