sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Good life

 

Keväällä kaikki tuntuu paljon kivemmalta. Aurinko on jo antanut rusketusta ja käskenyt laittaa takit kaapin perälle. Kahden viikon päästä palaa ensimmäinen kesäkaveri, jota olen kuusi kuukautta kaivannut. Yksi kokonainen rantaviikonloppu on jo takana, ja se on tuonut mieleen kaikki ne ihanat muistot viimekesästä.
Kaikki ne muistot ruskettuneista koivista, lempparipojista, lämmenneistä Estrella-oluista ja niistä pusuista meren suolaisissa aalloissa.

Keväällä kaikki tuntuu äänekkäämmältä. Ulkona ihmiset nauraa kovempaa ja hymytkin tuntuvat paljon leveämmiltä. Joku huutaa mun nimeä ja seuraavaksi jo halaan yhtä niistä ihanista, joita koko talvena en ole tavannut. Argentinalaisten poikien hiphop keikka baarin alakerrassa täyttyy äänistä ja haulauksista ja onnellisuudesta.

Keväällä kaikki tuntuu kauniimmalta. Pojat näyttää Bruno Marsin serkuilta aurinkolasit silmillään ja shortsit vain lyhenee. Punainen huulipuna näyttää paremmalta ruskettuneena ja puidenkin talveksi leikatut oksat alkaa kasvaa vihreinä takaisin. Puhumattakaan kuinka kaunista on auringossa kimmeltävä meri ja kesärakkaudet.

Ei kommentteja: