sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Rankka duuni vaatii rankat huvit

Femman rommipullo ja hieno lauantai-ilta. Täytyi reenailla drinksutaitoja, kun tästä lähtien perjantai ja lauantai öisin meikästä muuttuu baarimikko Plaza Reialin kulmilla sijaitsevalle Pipa Clubille. JES


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Olisin halunnu kysyä, että miten tää katalonian itsenäistymispyrkimykset näkyy barcelonan arjessa? Ja mitä mieltä ite oot tästä itsenäistymisestä? Ja tunteeko ihmiset siellä tosiaan olevansa katalonialaisia eikä niinkään espanjalaisia? Ja vielä että onko kataloniassa enemmän hyvin toimeentulevia ihmisiä verrattuna muuhun espanjaan ja näkyykö tää huono taloustilanne siellä kuinka hyvin arjessa?

Kreetta kirjoitti...

Heippa anonyymi, ja kiitos viestistä! Katalonian itsenäisyyspyrkimykset näkyy jatkuvilla mielenosoituksilla, seinämaalauksilla ja sillä, että monet suostuvat puhumaan vain katalaania. Monet ovat tosi ääripäitä, eli joko ottavat itsenäisyyspyrkimykset ihan tosissaan tai sitten eivät oikein välitä lainkaan. Suurinosa on kuitenkin sillä kannalla että itsenäisyys kyllä halutaan, mutta hyvillä tavoin (ei väkivaltaisia mielenosoituksia tai muuta).

En ole paljoa muualla Espanjassa käynyt, mutta mitä olen muilta kuullut niin kyllä täällä on asiat vähän paremmin taloudellisesti. Täällä joskus jopa unohtaa koko kriisin, sillä tauloustilanne ei juurikaan ainakaan täällä Barcelonassa näy.

Toivottavasti tästä oli apua! :-)