maanantai 21. heinäkuuta 2014

felicidad ; 

onni, onnellisuus, autuus


Tänään multa kysyttiin "mitä haluaisit tehdä? mikä tekisi sinut juuri nyt onnelliseksi?" En ollut pitkään aikaan miettinyt mitään tuollaista. Ja ekana tulikin mieleen jätski. Lakritsijätski.

Heti perään mietin että olenko nyt juuri niin onnellinen etten tarvitse mitään muuta kuin jätskin. Mutta sitten muistin myös ettei Barcelonasta saa lakritsijätskiä. (vai saako?)

Lähdettiin käsikädessä metsästämään jätskiä, mutta päädyttiinkin vuoren rinteelle pussailemaan. Musta tuntuu että se teki mut onnellisemmaksi kuin jätski. Vaikka olisi ollut lakritsin makuinen.


2 kommenttia:

ELINA kirjoitti...

HEI ihan alkuun haluan kehua sinua ja sun blogia ja kuinka huippu tytöltä vaikutat!! Muistan ku luin sun blogia kuukausia sitten, ku olit viellä aupairina, ja samoihin aikoihin mä suunittelin lähteväni kans Espanjaan aupariksi. No täällähän sitä nyt ollaan Mallorcalla oltu jo kuukausia ja Suomeen pitäis lähtee, mut kait sä tiedät tän tunteen ku ei vaan halua ja espanja on vieny sydämmen? Viime aikoina oon alkanu funtsiin muuttoa sinne ihanaan Barceloonaan. Haluisin puhua sun kans ehkä lisää ihan et miten sulla menee siellä, ja mistä oot löytäny töitä yms yms. Olis kyllä ihan parasta, onnistuiskohan se? :)

Kreetta kirjoitti...

Heiheiii kiitos paljosti! Hitto tuo tunne on ihan tuttu kyllä että sydän on jämähtänyt Espanjaan.

Ja ehdottomasti voin annella vinkkejä ja muuta tietoa mitä ikinä tarviitkaan. Jos et halua täällä blogin puolella kysellä niin voit lisätä mut ihan facebookissakin. Nimi on Kreetta Vartio

:-)