perjantai 24. lokakuuta 2014

Gorda eli lihava

Kävin tänään syömässä meksikolaista ja juomassa micheladoja Ravalin El Pachucossa (C/ Sant Pau 110). Se on mun ja Kiken ensitreffipaikka, hihi. Siellä istuin viiden meksikolaisen kanssa niin kuin eilenkin. Syötiin melkein samat annokset kuin edellisenäkin päivänä. Tavallisesti viikonloppuisin syödään Tlaxcalissa (C/ Comercio 27), eikä vain siksi että kaikki lempparit on siellä töissä, vaan siksi että ne nachot on vaan ihan pirun hyviä.

Jos jostain kumman syystä meksikolainen ei nappaa niin Oviso (C/ d'Arai 5), Bacoa/Kiosko hampparit tai arepat paikassa joka on melkein aina kiinni kun tekee mieli, eikä nimestä ole mitään tietoa (C/Escudellers Blancs). Parhaat pupunruoat löytyy Veggie Gardenista (C/ del's Angels 3). Teet käydään juomassa aina Caj Chai Teahousessa (C/ Sant Domenec del Call 12) ja viinit Disset 17 Grausissa (C/ Antic de Sant Joan 3). Auringonsäteet napataan Kinon (C/ Ferlandina 23) terdellä skeittipoikia katsellessa.


Ennen baarilempparini oli Ravalin törkyinen skeittibaari Manolo (C/ Lancaster 3), kun taas nykyään viihdyn syömässä suklaakakkua Numero Nuevessa (C/ Vidrieria 9) ja juomassa maailman siisteimpiä drinksuja joita tutut pojat sekoittelevat joka päivä. Toisinaan kuitenkin palaan niihin rokkikuvioihin Nevermindissa (C/ Escudellers Blancs 3) tai Bollocksissa (C/ Ample 46). 

Ihan tanssimaan kun lähdetään niin taitaa meillä olla vain kolme paikkaa, missä tulee käytyä. Lähes jokaikinen kerta me mennään rokkimusiikin perässä Sidecariin (Plaça Reial 7) ja samalta plazalta löytyy myös Jamboree (Plaça Reial 17), mistä löytyy aina tuttuja naamoja. Apolossa (C/ Nou de la Rambla 113) käydään maanantaisin Nasty Mondayn rokkibailuissa.


Ravintolat ja baarit joissa käyn ovat kaikki todella erilaisia toisistaan. Palaan paikkoihin, joissa tarjoilijat osaavat asiakaspalvelun (tai ovat komeita) ja missä henki on hyvä. Vaikka olisi kuinka hyvää ruokaa tai halpaa olutta, mutta tarjoilu ei niinkään niin harvemmin enää toistamiseen kyseisiin paikkoihin menen. Eli näitä antamiani vinkkejä seuraamalla pitäisi löytyä kaikkea kaunista, herkkua ja hyvää mieltä.

3 kommenttia:

saijakaroliina kirjoitti...

quess what! enää 7 viikkoo! iik

Anonyymi kirjoitti...

Korjaan, lihava ja kännissä <3llä Aura

Kreetta kirjoitti...

JEEEEEEEEYYYY saikuu! <3

haahahahahhahah aura. erittäin osuva korjaus :--D