lauantai 29. marraskuuta 2014

Päivä kanssani

Herättiin aamulla - tai oikeastaan jo päivällä. Kello oli yhden ja edelleen väsytti, koska olin päässyt töistä kotia vasta kuudelta aamulla. Onneksi ollaan kumpikin laiskimuksia niin makoiltiin vielä tunnin verran ennen kuin Señor Mazunte tuli heiluttelemaan häntäänsä niin kovasti näyttääkseen halunsa lähteä kävelylle.

Yleensä tehdään pitkiä kävelyreissuja koiruksien kanssa, joten täytyi ottaa matkaevääksi pizzan palanen. Mazunte söi puolet terveellisestä aamupalastani. 


Kierreltiin Ravalissa ja lopulta jatkettiin matkaa Borneen. Meillä oli kyllä tarkoituksena käydä vilkaisemassa muutamat taidegalleriat, jotka on Kiken mukaan mielenkiintoisia, mutta nälkä voitti ja ne galleriat on auki vielä muutaman päivän.


Tuttuun tapaan syötiin meksikolaista ruokaa ja napattiin Mazulle kaveriksi hölmöläinen. Minä ja kolme herraa vietettiin rennosti seuraavat pari tuntia sängyssä päikkäreillä.


Illalla ehdin käydä vielä muutamalla oluella ja porkkanakakun palasella ennen kuin menin taas koko yöksi töihin. Siellä pidettiin kiirettä kuusi tuntia, sitten portsarin vahvoilla käsillä mulle annettiin hieronta ennen kuin pääsin kotia nukkumaan. 

Olin ihan ylpeänä, että tein koko päivänä mitään, koska viime viikkoina meidän rutiini on ollut sata leffaa ja pizzaa kotiinkuljetettuna. 

3 kommenttia:

martsa kirjoitti...

kuulostatte vieläkin ihan umpirakastuneitla! <3
Millon tuutte suomeen?

Kreetta kirjoitti...

niin me ollaankin hihi :) <3 ollaan mietitty et jos helmikuussa tultais!

saijakaroliina kirjoitti...

heiiii beiiiibe, myö tullaan kohta. mennää sitten syömään sinne meksikolaiseen, pliis? oon vaan miettinyt sitä hyvää salaattia omnomnom. ps tällä kertaa ei vedetä kuolemanshotteja.