perjantai 26. joulukuuta 2014

Pari sanaa rakkaudesta

Tällä hetkellä Hämeenlinnan puskaradiossa kohisee huhuja siitä, kuinka meksikolainen on laittanut kylän tytölle sormuksen nimettömään. Ja ajattelin vain todistaa huhut ihan tosiksi.

Muutamat läheiset ystävät ihan innostuivat kun kuulivat. Ne ovat halailleet ja onnitelleet ja olleet onnellisia, kun lemppari pariskunta aikoo vihille. Taas kun toiset ystäväni saivat kuulla niin onnittelujen lomassa sitä hulluksi leimattiin. Hulluhan tässä ollaan kun ei seurata niitä naimisiinmenon kirjoittamattomia sääntöjä (että ollaanhan me nyt varmasti tunnettu ainakin kolme vuotta. Ja eletty ja koettu kaikki. Ja varmasti mietitty oikein tosi tosi tarkkaan ja hartaasti eli ne kolmisen vuotta. Ja varmasti sitä, ja varmasti tätä).

Myönnän, etten ikinä itsekään ajatellut olevani ystäväporukkani ensimmäisissä alttarille astelijoissa, mutta jossain kohtaa olen saanut vähän uutta kuvakulmaa asioihin ja onhan tässä kasvettukin. Silti tuntuu hiukan siltä että mun pitäisi selitellä tätä jotenkin kaikille, tai että jokainen odottaisi multa jonkinlaista selitystä. Mutta eihän rakkautta voi selittää.

Me mennään naimisiin ja ollaan siitä hirmu onnellisia :-)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogin monen vuoden ajan tunnollinen lukija onnittelee superisti! :) Ihana uutinen!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Meettekö Bcn vai Suomessa? Ja milloin? :) onnea vielä kummallekkin!

Kreetta kirjoitti...

Kiiitos paljon :-) barcelonassa mennaaan ja ajamkohtaan osaan sanoa vain etta tassa kevään tienoilla :-)

martsa kirjoitti...

ihanaa!<3

Lilly Vanilli kirjoitti...

Apua. <3 Onnea muru! Kun viimeksi nähtiin, niin susta kyllä näki kuinka onneliseksi se mies sut tekee ja kuinka rakastunu oot. Ja ansaitset sen ihan kaiken ja oon hurjan onnellinen sun puolesta.

Kreetta kirjoitti...

Kiitos Lilly <3 :--) Kun tullaan suomeen vieraileen tässä joskus niin esittelen sitten teidät toisillenne hihi!

saijakaroliina kirjoitti...

<3 <3 pus!