lauantai 7. maaliskuuta 2015

Mihin lähdetään?

Olen kuunnellut pari päivää Kiken ja sen äidin välisiä puheluita. Naurattaa ihan kamalasti tuo raukka, jolla on juuri niin temperamenttinen äiti kuin kaikissa elokuvissa meksikolaisnaiset ovat. Meksikon mama on tulossa kuun lopulla vierailulle. Kike ehdotti paria viikkoa, mama halusi pidemmäksi ajaksi. Hyväksi kompromissiksi sitten tulikin kaksi kuukautta.

Minullekin heitettiin siihen sopivasti huhtikuulle kuukauden loma. Ajattelin kuitenkin lähteä pakoon Kiken mamaa. Kyllä se yhden kuukauden tutustuminen ehkä riittänee. Onko ehdotuksia mihin sitä lähtisin? Suomeen katselin halpoja lentoja, mutta kun ajatuksena oli tulla vierailulle yhdessä miehen kanssa kun lomat osuisi sopivasti kummallekin. Näin huhtikuussa tulisin vain minä.

Joo, nyt lomavinkkejä meikäpojalle! Jotain halpaa ja kivaa. Onks Italia kiva?/// Puolipäivää myöhemmin ostin jo liput Lissaboniin viikoksi jes!


2 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Hellou! Nyt on tultava kyselemään siulta vinkkejä :-) miuta on kovasti käyny kutkuttamaan uus tatska ja ois kiva ottaa se täällä, oon ymmärtäny et osa siun tatuoinneista on täällä otettuja? Osaatko siis vinkata ketään hyvää tatuoijaa kenellä riittäs miuta paremmin mielikuvitus tatuoinnin kuvituksee :D jos tiiät jotain mestoja niin vinkkailes mut jos et ni ei mittää, sit alan kunnolla tonkimaan nettiä. Aattelin vaan että aina parempi mennä paikkaan josta jollain olisi sanoa jonkinmoinen mielipide :) kiitsa!!

Kreetta kirjoitti...

Moikka Tytti!

Joo! Mulla suurinosa tatskoista on kavereiden tekemiä, mutta yhtä tatskaliikettä voin suositella kovasti! LTW niminen liike on Calle Tallerssilla, ihan keskustassa. Siellä otin olkapääni ja tuon tekstin rintaan. Siellä on monta poikaa tatskaamassa ja ne jeesaa ihan alusta asti että kuka niistä olis paras tekemään sulle ja mitä. Käy ihmeessä siellä kyselemässä :)