maanantai 6. huhtikuuta 2015

Bombón de Bombón

Se kuukauden lomani jäikin vain muutamaksi päiväksi, kun perjantaina yksi lemppari-venetsuelalaisistani laittoi viestiä, että tulepa jeesaamaan meitä baaritiskin taakse. No minähän sitten menin. Tein miljoona kolmen euron mojitoa ja opin parit salsamuuvit. Ja illan päätteeksi pojat sanoivat, että kyllä me tänne venetsuelalaisten poikien sekaan yksi suomalainen tyttö tarvitaan.

Tein nopeat kalkulaatiot, mietinnät ja kysyin millon sitten uudestaan tulen töihin. Nyt on kolme päivää takana El Bombón -nimisessä baarissa ja olen niin onnellinen. Pojat on huudellut jo kaikille, että Kreetta on meidän bombón de Bombón eli aika herkullisen lempinimen sain aika herkullisten työkavereiden kera.

Jazz -musiikki ei enää siis kuulu minun työiltoihini. Nyt soi salsa, latinolanteet keikkuu, fiilis on karibian biitsipippalot. Ja kaikista parasta on se, että teen töitä niiden poikien kanssa, joihin rakastuin pari vuotta sitten, ja jotka on just niitä lemppari-venetsuelalaisiani. Ainiin, ja joka keskiviikko järjestetään salsakurssit!

El Bombón, C/ Mercé 13

kuvat varastin googlesta. eikö ole ihanan näköinen paikka?

2 kommenttia:

saijakaroliina kirjoitti...

Hihi, Edinson kertokin mulle tästä! :---) kivaa. nähdään 112 päevän päästä!

Kreetta kirjoitti...

Jee! Arvelinkin, että Edinson on jo kerennyt ennen mua. En maltsi odottaa teitä!!! :--)