keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Päivä paratiisissa

El Niu De L´Áliga. Sellainen nimi etten itsekään ole oikein varma miten se pitäisi lausua. Mutta ei kai paratiisin nimeä tarvitsekaan osata lausua, koska se on vain paratiisi. 

Aamulla aikaisin otettiin auto alle ja lähdettiin kolmen meksikolaisen ja kahden koiran kanssa Tarragonaa kohti. Autossa oli kuuma ja koira kuolasi olkapäälle. Aamupala tippui auton lattialle. Käännyttiin muutamaan otteeseen väärästä risteyksestä ja matkaan meni odotettua pidempään. Kun päästiin paikanpäälle eli Alcoverin kylän huudeille oli kello yhden eli päivän kuumimman hetken verran... Ja edessä oli melkein neljän kilometrin maastolenkkeily.

Jos en ole tarpeeksi mainostanut niin en ole mikään kovin urheilullinen kaveri. Kotini rappukäytävässä pelkään välillä sydänkohtausta. Eli tämä muutaman kilometrin lenkki otti aika koville. Puolessa välissä ajattelin luovuttaa, mutta luojan kiitos en sitä tehnyt - nimittäin lenkki oli aivan ehdottomasti sen arvoinen. 

Kun viimeinkin päästiin El Niu De L´Áligan putoukselle niin ihan ekana lähti vaatteet ja sitten vasta toisena kerkesi sanomaan että ompas pirun nätti paikka. Koirat oli onnellisia ja Kike kiipesi lähteen päälle leikkimään Mowglia. Paratiisi löytyi ja sinne toivottavasti mennään uudelleenkin viettämään ihana päivä.

Ei kommentteja: