tiistai 1. syyskuuta 2015

Prometo ayudarte amar la vida

Eilen täytin kolme vuotta barcelonalaisena. Kolme vuotta. Jos joku olisi sanonut Suomesta lähtiessäni että kolmen vuoden päästä edelleen olet siellä Espanjassa, olet saanut kunnon duunipaikan, mitä rakastat ja aviomiehen ketä rakastat vielä enemmän. En olisi ikinä uskonut. Näin kuitenkin kävi (onneksi hihi) ja sen takia laitan lisää häähumua teille katsottavaksi. Ja ehkä senkin takia, että muita kuvia ei ole tullut otettua ja häistä on kuitenkin jo filmilläkin yli sata kuvaa jaettavaksi.

Me tosiaan aamulla lähdettiin maman kanssa hakemaan kukkakimppu ja tytöt. Sitten odoteltiin auto ja paineltiin yhdeksän hengen porukalla Tianaan seremonioimaan. Vähän jo itketti onnesta. Seremonian jälkeen otettiin suunnaksi Castelldefels, ja siellä oli jo juhlat aloitettu. Onni on omistaa baarimikkoja ja kokkeja ystävinä, sillä sen lisäksi että oli vesimelonit toimivat boolikulhoina, oli myös maailman parasta cevicheä syötäväksi. Onni on myös omistaa maailman ihanimpia ystäviä, jotka jeesaa tekemään häistä mitä kauneimmat ihan pyytämättäkin. Mietittiin just, että toi jengi voisi perustaa hääsuunnitteluyrityksen.

Ihanat puheet pidettiin. Niistä on jollain videomatskua ja se on pakko saada käsiin! Ja uima-altaassa tyrskittiin ja tanssittiin ja pussailtiin ja halailtiin. Maailman onnellisin päivä ja maailman onnellisin elämä. Nyt on pari viikkoa vietetty emäntänä ja kaikki kutsuu mua jo señoraksi. Hymy ei ole kadonnut kasvoilta.Ei kommentteja: