torstai 22. lokakuuta 2015

Even Jesus hates you

Tässä vuoden sisällä olen ehtinyt aika moneen otteeseen kuuluttamaan siitä, kuinka vituttaa. Ei ihan jokapäiväinen elämä millään, mutta tämä virallisten asioiden ja asiakirjojen hoitaminen täällä niin kiireettömässä valtiossa. Juurihan ehdin illakoida, että pian tullaan Suomeen porukalla viettämään kenties viimeisiä lomia, joita voidaan enää ikinä pitää kaikki yhdessä kyseisellä jengillämme. Mutta niin kuin tapansa mukaan Espanjan mahtavat virkamiehet ja mitkä ikinä hoitavatkaan valtion asukkaiden asioita (tai hoitavat ja hoitavat) osaavat taas pilata kaiken.

Huonoimmassa skenariossa olen siis tuomassa Kiken parhaat kamut tutustumaan sukuuni ja kavereiheni, mutta Kike itse ei pääse paikalle ihan vain koska poliisiherrat ovat niin kiireisiä täällä virastoissaan etteivät ole koko kuukautena eikä kenties pitkään aikaan tulevaisuudessakaan voi ottaa vastaan ketään. Ja siis Kikeltähän puuttuu vain sormenjäljen painaminen paperiin. Ei mitään muuta. Ei yhtään mitään muuta. Mutta ilman kyseistä tapahtumaa ei Kike voi myöskään palata Espanjaan, jos hän päättää Suomeen kanssamme lähteä.

Kike sanoo että toivotaan nyt parasta ja ehkä saadaankin ajanvaraus toimistolle tähän kahden viikon sisään. Minä en sano enää mitään, koska muuten tulee ulos kaikki kirosanat kaikilla osaamillani kielillä.


Edit:// Pitihän se arvata että tuli taas se mun elämän uskomattoman hyvä onni ja jeesas heti kun pääsi valittamasta. Onni on tuntea ihania ihmisiä jotka on valmiita jeesaamaan aina. Kike pääsee Suomeen <3

Ei kommentteja: