lauantai 13. helmikuuta 2016

meet you at midnight and tell no one else about it

Elämä koostuu juuri nyt näistä kuvista. Kodista, joka pian näyttää viidakolta Kiken kasvihullutuksen takia. Ruoasta, jota tehdään tyttöjen kanssa lounaaksi samalla juoruillen. Nyrkkeilystä, ja uusista lihaksista joita en edes tiennyt omistavani. Rakkausajasta Kiken kanssa, jota sunnuntaina vietettiin kuuntelemalla jazzia ravintolassa. Ja työstä, joka silloin tällön ärsyttää, mutta kuten eilen tyttöjen kanssa todettiin, että ollaan me aika pirun onnekkaita työskennelläksemme kyseisessä raflassa.3 kommenttia:

helenamaria kirjoitti...

heippa! oon jonkin aikaa lukenut sun blogia taydessa hiljaisuudessa (kiitos ihanasta blogista!), mutta nyt mulle herasi kysymys oman elamantilanteen takia - oon kanssa paatynyt naimisiin meksikolaisen pojan kanssa (heh) ja ollaan asuttu valilla suomessakin, nyt kuitenkin ollaan taas taalla rapakon toisella puolen... ollaan pitkaan jo mietitty muuttoa espanjaan vaihtoehtona, etta oltaisiin vahan lahempana suomea, ja molemmat osattaisiin maan kieli hyvin, ja silla ajattelinkin etta onko meksikon kansalaisten vaikea loytaa tyota espanjasta, esimerkiksi juurikin barcelonasta? mun miehella on vuoden oleskelulupa suomeen talla hetkella - mutta en tieda auttaako se espanjaan muutossa ainakaan jos tyoskennella siella... jos sulla olisi kertoa kokemuksistasi tai antaa jotain infoa vaikkapa paperi- ja lupaasioiden hoidosta niin olisin enemman kuin kiitollinen! :)

terkuin helena

Kreetta kirjoitti...

Heippa Helena! Ja kiitos kommentista! Jos olet jo kerran naimisissa meksikolaisen kanssa (ja itse olet suomalainen - eli myös eurooppalainen) näin ollen oman tietämykseni mukaan ootte kumpikin aivan tervetulleita asumaan Espanjaan.
Kun me mentiin naimisiin niin heti seuraavalle viikolle hommattiin ajanvaraus hakemaan miehelle henkilökorttia (nimeltään taitaa olla tarjeta de residencia), jota varten täytyi todistaa että ollaan naimisissa ja näin ollen mies sai minun ansiostani täyden oleskeluluvan ja työluvan.
Esimerkiksi Barcelona on aivan täynnä meksikolaisia ja meksikolaisia rafloja, joihin yleensä haetaan meksikolaisia. Jos työluvat on kunnossa ja kieltÄ osaa niin minkä maalainen tahansa löytää töitä.

Toivottavasti jeesasi vähän tämä! Onnea vain jos Espanjaan tulette! :)

helenamaria kirjoitti...

Kiitos, auttoi kylla paljon ja aloin jo innostua enemmankin ajatuksesta (: