sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Dos semanas juntos, han sido suficientes. En dos semanas, me he enamorado de ti.

Kahdessa viikossa voi tapahtua vaikka mitä. Kahdessa viikossa tuntemattomasta ihmisestä voi tulla sydänystävä, ja tuntemattomasta kaupungista toinen koti. Kahdessa viikossa voi elää yhden erilaisen pienen elämän.

Lähdin Madridiin opettamaan, mutta opin itse ehkä enemmän kuin edes opetin. Bachatan tanssiaskelien lisäksi opin että ne jotka eivät tanssi ovat surullisia. Madridin katujen lisäksi opin että joka kulmalla saattaa tavata ihmisen joka muuttaa elämän. Portugalin oppituntejen lisäksi opin kuinka tehdä maailman paras caipirinha. Opin uudelleen avaamaan sydämeni uusille ihmisille, ja ymmärsin että koti on siellä missä sydän on, mutta että sydämen voi pilkkoa palasiin ja jättää vähän joka paikkaan.

En ikinä ajatellut että tällainen työreissu laittaisi miettimään näin paljon. Olen enemmän kuin onnellinen että otin haasteen vastaan ja sain työni tehtyä. Nyt matkalla takaisin Barcelonaan voin olla ylpeä itsestäni ja Bombónin uusista perheenjäsenistä. Madrid on useamman tunnin päässä, mutta juna kulkee molempiin suuntiin ja tiedän tapaavani kaikki uudet rakkaani pian uudestaan.


Ei kommentteja: