tiistai 23. toukokuuta 2017

I'm in love with the coco

Venähti hiukan tuosta Ibizan reissusta toipuminen, ja lisäksi Mari tuli Suomesta vierailemaan ja poikia Madridistakin tupsahti Barcelonaan. Eli täytyy myötää että aika kovasti ollaan joka paikassa keretty juoksentelemaan.

Ibizalla rusketuttiin meidän kamujen terdellä Cala Llongassa, mikä on pikkunen rantakylänen. Ja lisäksi meidän halppishotellissa oli hyvä uima-allas. Yhtenä iltana lähdettiin keskustaan katselemaan muiden tuttujen baareja ja kuppiloita. En voinut uskoa, että Ibizallakin oli tommonen reilun kymmenen hengen meksikolaisryhmä ihan niin kuin täällä meidän koti-Bornessakin.


Sitten taas Barcelonassa tosiaan Marin ja Madridin poikien kanssa vietettiin muutamat uskomattomat aurinkopäivät rannalla, jonka jälkeen lähdin näyttämään heille Barcelonan yöelämää. Poikien opastuksella tanssittiin niin pirusti salsaa ja bachataa, että nyt suomalaismimmeiltäkin muuvit löytyy. Ja kannettiin Maria ympäri katuja prinsessa(/muovi)tuolissa, kun sillä alkoi jalat väsyä niin kovan tanssimisen jälkeen.

Nyt mää en voi muuta odottaa kuin mennä ensin puolentoista kuukauden päästä Suomeen katsomaan taas Maria ja siitä suoraan Madridiin katsomaan mun venezuelan poikia, jee!


Ei kommentteja: