keskiviikko 9. elokuuta 2017

...in life, when one thing ends, something else begins.

Voisin kertoa paljon Suomesta ja kavereista ja perheestä ja kissoista, ja voisin kertoa myös Madridista ja sen kuumuudesta ja rafloista ja lisää kissoista.

MUTTA en malta! Koska olen ihan innoissani siitä, että meikäläisestä tulee ihan oikee cooli baarimikko! Siis oonhan mä aina toitottanut että ne mojitot valmistuu alle minuutissa sun muuta, mutta nyt mun pitää aina kantaa mukanani kolmea kynää, kahta sytkäriä, viinipullonavaajaa sekä pullonavaajaa - ja siiis sehän tekee ihmisestä oikeen baariammattilaisen.

Kahden ja puolen vuoden taipale rakkaassa Bombónissa alkaa olla jo ohitse. Tämä kuu on viimeinen jonka siellä aion viettää. Jo monille suomenkamuillekin tuttu "littipeukku"-mies sieltä "lettubaarista" missä soitettiin Rauli Baddingin Paratiisia avasi jälleen uuden mahtavan baarin suoraan kotioveni eteen ja hän sitten muutama päivä sitten soitteli ja houkutteli minut mukaansa. Eihän päätös mikään helppo ollut, mutta Bombón pitää aina ovensa minulle auki ja onhan sitä aika jo oppia jotain uutta.

Ens kerralla kun tuutte siis Barcelonaan niin mä osaan tehdä jo vähän muutakin kuin mojitoja (kattelen tässä just tätä uuden duunin drinkkilistaa missä on semmoset 100 cocktailia....) JEE!

1 kommentti:

saijakaroliina kirjoitti...

Härregyyd, hyvä peipi !!!! Nähään pian baarimikkomestarimuija👊🏻❤️